.

dimarts, 5 de juny de 2012

Pastís Bolso.

Bé, aquest pastís el vaig fer per a la meva germana, hem vaig “inspirar” veient una foto d’un pastís que semblava un bolso, vaig estar mirant i resulta que més fàcil del que sembla, nomes cal tallar un pastís rodo per la meitat, una de les parts es gira fent que la base sigui la cantonada plana, si es vol també es pot fer amb les dos parts de la mateixa forma. Si no agrada la forma del pastís, es pot llimar amb un rallador de cuina fins que quedi de la forma desitjada (al rallar-ho queden molles de pastís, a vegades al pastis es formen bombolles grosses i fan que el pastis quedi irregular, jo barrejo les molles amb melmelada i les poso a sobre per dissimular els forats). Per fer que el fondant s’enganxi al pastís i poso una pasta feta a base de mantega i sucre, però com que no tenia mantega hi vaig posar melmelada, enganxa igual i esta el doble de bo.

Quan ja esta feta la base nomes falta porsar-hi la fondant, per fer el fons nomes cal fer una mida aproximada en un paper de les dos cantonades i la part d’amunt. Quan ja està fet es retalla i es posa sobre el fondant les formes tallades, es retalla la fondant seguint les cantonades del paper i s’enganxa a sobre el pastís, desprès es decora al gust i ja esta.

   

100_5480

Per fer les sabatetes vaig fer servir una plantilla (Click aquí per visualitzar-la), van ser les primeres sabates que he fet, però és més fàcil del que sembla.

No us espanteu, la flor no és de fondant, és de paper, les faig jo a traves d’una pagina d’internet que et dona les parts de la flor, tu les imprimeixes, ho retalles i ho enganxes, la pàgina es diu Creative Park.

1 comentari:

Sílvia ha dit...

Moltes gràcies altre cop, guapa, per aquest dolç regal d'aniversari!! Tota una sorpresa (tot i que ja m'ensumava alguna coseta, jejeje!!!).

Un petonet, preciosa meva!