Ufff, feia temps que no posava cap entrada, dons bé, aquest es el fascicle nº 3, hi venen unes lletres ( la veritat es que no es gaire cosa ja que el fondant sempre es queda enganxat i no es pot treure…), ensenyen a fer unes galetes amb lletres molt mones y un pastís infantil amb daus i una mena de pachwork, també ensenyen a fer uns pastissets estil Bollywood.
Hi ha una recepte d’un pastís de fruits secs que te una pinta… Us deixo la recepta, jo no l’he feta però la tinc pendent per fer. Bueno aquesta es la recepta:
Ingredients:
225 gr de farina
1/2 cullerada de bicarbonat de sodi
1/2 cullerada de mescla d’espècies per a pastisseria (aixó, la veritat, no se el que és…)
175 gr de mantega
175 gr de sucre
2 ous
1 taronja
225 gr de panses
110 gr de panses sultanes
1 Poma reineta per cuinar
50 gr de nous picades
110 gr de cireres confitades
Utensilis:
1 Motlle de forn de 20 cm de diàmetre
Paper de forn
Tamitzador (o un colador)
2 bols grans i una cullera
Un ganivet petit i afilat
Rallador
Preparació:
Precalentar el forn a 180ºC/4 (no se que vol dir aixo de “/4”…) i folrar el motlle de paper de forn. En un bol gran, tamitzar la farina amb el bicarbonat de sodi i la mescla d’espècies. En un altre bol, batir la mantega amb el sucre fins que quedi un masa suau. Afegir els ous un a un fins que s’integrin a la mescla de mantega i el sucre, alternant una cullerada de farina i bicarbonat de sodi (de la mescla anterior) per evitar que la mescla qualli. Afegir la resta de farina i remenar fins que tot estigui ben barrejat. Rallar la pela de taronja i afegir-la a la massa, afegir les panses. Pelar i ratllar la poma per cuinar i ficar-la a la massa i afegir les nous. Posar la massa al motlle i col·locar les cireres confitades sobre la massa enfonsant-les una mica, i posar-ho al forn entre una hora i quart i una hora i mitja.
Gracies per llegir-ho. =)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada